Ciastkarnia / Ciasta Deserowe


Adwokat
Ciemne spody biszkoptowe przełożone kremem budyniowym z dodatkiem adwokata, wykończone masą adwokatową.
Chocolini
Ciemne spody przełożone pralinami o smaku ciasteczkowym, dżemem i śmietaną czekoladową, wykończone mirrorem czekoladowym.
Ciasto Bananowe
Ciemny biszkopt przełożony chrupiącą masą, śmietaną o smaku bananowym i wykończony masą żelową.
Galaretka Owocowa
Białe biszkopty przełożone śmietaną i zalane galaretką z owocami.
Brzdąc
Biały biszkopt przełożony czekoladową śmietaną.
Karmelowe
Biszkopt karmelowy przełożony nadzieniem ganduja i wykończony polewą czekoladową.
Kostka bezowa
Biały biszkopt z kremem bezowo-kawowym.
Kostka orzechowa
Spody orzechowe przełożone kremem orzechowym i wykończone ciemną polewą z orzechami.
Kremówka
Białe rolady z kremem budyniowo – śmietankowym.
Królewskie
Biały biszkopt przełożony chrupiącymi pralinami o smaku ciasteczkowym, śmietaną o smaku orzechowym i wykończone posypką czekoladową.
Krówka
Karmelowe spody przełożone kremem budyniowym i wykończone polewą toffi.
Mango
Ciemnie oraz jasne spody biszkoptowe przełożone owocami mango oraz śmietaną i wykończone masą o smaku mango.
Mocca
Fantazyjne rolady ze śmietaną o smaku kawowym
Porzeczkowo – jogurtowe
Czekoladowy biszkopt przełożony śmietaną o smaku porzeczki z owocami.
Ptasie mleczko
Białe spody biszkoptowe z ptasim mleczkiem wykończone ciemną czekoladą.
Sernik na zimno
Biały spód biszkoptowy pokryty warstwą sera i wykończony galaretką.
Ślimaczek
Roladki biszkoptowe pozwijane w muszelki ze śmietaną cytrynową, wykończone żółtą galaretką.
Tiramisu
Biszkopt czekoladowy przełożony śmietaną o smaku tiramisu.
Wiśniowe
Biszkopt czekoladowy przełożony śmietaną wiśniową, wykończony orzechami oraz wiśniami.
Wz
Zestawienie biszkoptu czekoladowego z śmietaną.
Wz gruszkowa
Ciemny spód biszkoptowy przełożony śmietaną oraz galaretką o smaku gruszkowym, wykończony kakaem.
Żurawinowe
Delikatne ciasto śmietankowe o smaku żurawiny.
Rolada czekoladowa
Biały biszkopt przełożony kremem czekoladowym z galaretka, zwinięty i wykończony czekoladą oraz wiórkami kokosowymi.
Rolada jabłkowa
Biały biszkopt z kremem i jabłkami, zwinięty i wykończony czekoladą.
Rolada owocowa
Biały biszkopt przełożony śmietaną z owocami.
Rolada śmietankowa
Biały biszkopt przełożony śmietaną, zwinięty i wykończony wiórkami kokosowymi oraz galaretką.
Rolada szachownica
Mieszany biszkopt przełożony śmietaną.